dilluns, 1 de setembre del 2014

PROJECTE NIXE III



El Nixe I i el Nixe II foren els iots propietat de l'Arxiduc Lluís Salvador que van creuar el Mediterrani i altres mars a la recerca de terres i gents per a donar-los a conèixer a tot el món.  
L'Arxiduc dedicà tota la vida a l'estudi de la Mediterrània en general. I en concret va publicar més de 60 obres que es refereixen a múltiples destinacions al voltant de tot el Mediterrani i d'altres llocs del món. Ara ha arribat el moment de refer aquells viatges.
El Projecte Nixe III comença en l'Any 2010. L'objectiu principal és la realitzacio d'una comparació de l'actualitat  amb la realitat de les obres de l'Arxiduc.

Per a l'Any 2015, 100 anys després de la mort de l'Arxiduc Lluís Salvador, esperem poder de Publicar les comparacions realitzades Fins el moment, en l'interval, es podran seguir els diferents trajectes a través del Blog associat en aquest lloc web. S'han seleccionat 30 obres i destinacions, que poden veure geoposicionats al mapa interactiu de la portada del lloc web: PROJECTE NIXE III
Sobre Aquest mapa si poden veure:
1. Els 30 destins, els llibres corresponents i les portades dels Llibres .
2. Els resums que poc a poc anem fent (Resums llibres). En aquests moments trobaran els Resums de les Illes Eòliques, Columbretes i Menorca.
3. Els informes de comparació aniran apareixent una vegada que haguem visitat les destinacions.
A més, en els moments en què estiguin navegant, veuran una llum de flash que indicarà que s'està en temps actiu real.
Tota una expectativa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada