dijous, 20 de novembre del 2014

Les Escoles de les Illes en temps de la II República

Ja hem posat en marxa el projecte de publicar el llibre "Les escoles de les Illes Balears en temps de la II República".

El pots adquirir accedint a la web de Verkami:

http://www.verkami.com/projects/10190-les-escoles-de-les-illes-en-temps-de-la-ii-republica

Has d'escollir  l'opció que més t'interessa i ja està tot fet.

Seràs mecenes del projecte.

Amigues i amics, estem a punt de publicar el nou llibre que és continuació de "Les escoles de Palma en temps de la II República"...

El nostre treball, a més d'una introducció històrica i una educativa, inclou una relació de les escoles que es construïren abans o durant la II República. 
Aquesta classificació s'ha fet per illes i municipis i inclou una fitxa de cada un dels centres escolars construïts o existents en temps de la II República amb fotografies antigues i actuals i també incorpora, entre altres aspectes, la descripció detallada de cada edifici escolar i de l'ús que té a l'actualitat.
El llibre és continuació de "Les escoles de Palma en temps de la II República" que oferírem mitjançant un projecte Verkami anterior de gran èxit. La nostra idea quan férem l'anterior projecte era continuar la tasca fins a publicar aquest llibre que ara us oferim.
Alhora que elaboràvem el treball, ens adonarem de la important tasca feta en matèria educativa durant el poc temps que va durar la II República i de manera molt especial la referida a l’ampliació de l’oferta educativa concretada en nous edificis escolars.


Us tendrem informats dia a dia sobre aquesta novetat.

Els autors, 

Pere Carrió, Antoni Ramis i Manel Doménech

1 comentari:

  1. Les Escoles.

    En total són 128 escoles de les que 103 corresponen a Mallorca (21 de Palma i 82 de la Part Forana: 22 a Tramuntana, 16 de Es Raiguer, 16 de Es Pla, 11 de Llevant i 17 de Migjorn), 13 a Menorca, 11 a Eivissa i 1 a Formentera.

    ResponElimina