divendres, 16 de setembre del 2011

L'escola d'Artà

0501 Arta
La informació que tenim respecte de l’escola antiga d’Artà és mínima:

“L’escola pública d’Artà va ser construïda l’any 1929, com a Graduada de nins de 4 seccions, pels arquitectes Guillem Forteza Piña y Anselmo Arenillas Alvarez”.







Precisariem dades sobre la inauguració (data, batle, circumstàncies), evolució (canvi del numero de seccions, canvis a l’edifici si els ha tingut, i en quines dates,...), algunes fotos antigues (des de 1929 fins a finals dels anys 1960), informacions que, possiblement alguns lectors d’aquest escrit puguin tenir o saber on o qui, o també alguns professionals lligats a l’escola o a l’Ajuntament.

Si algú ens pot ajudar en aquest sentit agrairiem que ens enviàs la informació, o les fotos antigues a: escolaweb10@gmail.com. Moltes gràcies.



L’escola actual és el C.P. Na Caragol, cpnacaragol@educacio.caib.es situat al C. Pere Amorós Esteva, nº 2. 07570 Artà.
El seu web és: http://www.cpnacaragol.es/

El web de l’Ajuntament és: www.arta-web.com/

Moltes gràcies.


PS:
El lloc de major documentació que hem trobat referent a Artà és a la revista Bellpuig (a la seva edició digital); no obstant això no hi hem pogut trobar el que cercavem.
http://ibdigital.uib.es/greenstone/cgi-bin/library.cgi?site=localhost&a=p&p=about&c=bellpuig&l=ca&w=utf-8

1 comentari:

  1. Dimarts passat, Manel i jo vàrem anar a Artà, aquest sí que és una passada de poble!, quina animació!, vàrem anar a l'Oficina d'Informació, a l'Ajuntament, a l'Arxiu i a la Biblioteca (aquesta estava tancada). A l'Arxiu, el seu responsable, Antoni Picaso, ens va dir que podriem trobar part de la informació que cercavem al llibre "100 anys d'educació a Artà" publicat per l'SMOEV l'any 1991. El vaig trobar a la biblioteca del Consell, la Misericordia, i alguna cosa hi ha...

    ResponElimina